IT Ophaaldienst

Laat uw oude ICT hardware voordelig ophalen, overal in Nederland

Oude ICT apparaten voordelig laten ophalen?

Wij komen uw oude IT hardware ophalen

Binnen 10 werdagen komen wij uw verouderde, overtollige of defecte IT hardware ophalen

Wilt u als bedrijf gemakkelijk en snel van uw ICT afval af? Maak dan gebruik van de voordelige IT Ophaaldienst van E-Waste Nederland. Tegen scherpe tarieven verzorgen wij de inzameling, vernietiging, recycling en afvoer van al uw afgeschreven of verouderde ICT apparaten. Wij zijn specialist in het inzamelen en opkopen van oude hardware bij bedrijven. Dat doen we snel en verantwoordWij komen binnen 10 werkdagen uw IT hardware ophalen op uw locatie. Onze IT ophaaldienst is inclusief Gecertificeerde Datavernietiging en IT Recycling

Hoe werkt de IT Ophaaldienst?

Onze IT Ophaaldienst voor bedrijven werkt heel simpel en effectief. We maken in overleg een ophaalafspraakWij komen uw hardware binnen 10 werkdagen ophalen. De medewerkers van E-Waste Nederland komen al uw ICT afval opruimen en inladen op locatie. 

Wij bieden deze IT ophaalservice aan voor bedrijven in heel Nederland. U, of één van uw medewerkers, hoeft alleen aanwezig te zijn om een pakbon in ontvangst te nemen. De kosten voor het ophalen van uw hardware is afhankelijk van de hoeveelheid en uw locatie.

Wat nemen jullie mee?

Vrijwel alle IT apparaten en toebehoren kunnen wij meenemen. Voorbeelden zijn computers, beeldschermen, monitoren, pc’s, notebooks, laptops, servers, tv’s, printers, printplaten, vaste en mobiele telefoons. Alle apparatuur kan inclusief snoeren, opladers, batterijen en adapters ingezameld worden. Twijfelt u of een bepaald apparaat in aanmerking komt? Neem dan even contact met ons op.

ict-ophaalservice
oude-laptops-computers-ophalen

Oude laptops en computers ophalen

Heeft u nieuwe notebooks en desktoppen aangeschaft? Laat dan uw oude laptops en computers ophalen, zodat ze niet meer in de weg staan. Als er vertrouwelijke informatie op staat, dat is dat geen probleem. Naast het ophalen kunnen wij ook gecertificeerde IT datavernietiging voor u verzorgen. Wij werken hiervoor uitsluitend samen met Weeelabex gecertificeerde partijen.

Oude servers en printers ophalen

Ook uw server, printer of kopieermachine is na een aantal jaren gebruik toe aan vervanging. Schakel E-Waste Nederland in voor het ophalen van oude servers en printers. Onze medewerkers komen deze loskoppelen en inladen in onze E-Waste containers op locatie, zodat u zelf niet hoeft te sjouwen.

Wat kost het ophalen van oude ICT apparaten?

Vaste tarieven per provincie

Met onze Ophaalservice komen wij uw oude ICT appraten voordelig ophalen, waar u ook gevestigd bent in Nederland. U betaalt transportkosten vanaf 99 euro (exclusief btw), afhankelijk van uw locatie. Als wij apparatuur op verschillende vestigingen op moeten halen of moeten inzamelen vanaf een verdieping zonder lift, dan worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht.

Zakelijk computerafval inleveren voor geld

Zijn uw overtollige computers of andere hardware nog niet zo heel oud (maximaal 4 jaar) of biedt u zeer grote hoeveelheden aan? Dan kan het waarde hebben. Bij E-Waste Nederland kunt u uw zakelijk computerafval inleveren voor geld. Wij komen het ophalen, afvoeren en verzorgen de vernietiging en recycling. Lees hier meer over het opkopen van hardware

ICT Afval laten ophalen

Wij bieden een voordelige IT Ophaaldienst aan voor bedrijven. Binnen 10 werkdagen komen wij uw E-Waste ophalen op uw locatie.

Oude IT Hardware verkopen

Afgeschreven ICT apparaten van uw organisatie kunnen geld waard zijn. E-Waste Nederland is specialist in het opkopen van IT hardware.

Gecertificeerde Datavernietiging

Onze ICT Ophaalservice is altijd inclusief gecertificeerde datavernietiging. Wij werken uitsluitend samen met Weeelabex partners.

E-Waste Container Aanvragen

Wilt u regelmatig oude ICT apparaten of ander E-Waste afvoeren? Een rolcontainer huren biedt dan uitkomst. 

Wanneer kunnen wij uw overtollige IT apparaten ophalen?

Wilt u uw oude, defecte of overtollige laptops, computers, printers of andere ICT apparaten afvoeren? E-Waste Nederland komt graag bij u langs. Onze specialisten kunnen helpen bij het verzamelen van alle apparaten. Onze voordelige IT Ophaaldienst is geschikt voor kleine en grote hoeveelheden.

nl_NLNL